organiseer een vertoning of symposium

Wilt u de film vertonen op uw evenement? Of wilt u een op zichzelf staand evenement rondom de documentaire organiseren?

Vanwege het COVID-19 virus zullen er slechts vertoningen met kleine groepen mogelijk zijn. Dat doen wij graag, toch raden wij risicogroepen af om daarbij aanwezig te zijn.

VERTONING van de FILM 

Als programma-onderdeel
bij een bestaande bijeenkomst

Boek een vertoning (45 minuten) en aansluitend gesprek met de regisseur als onderdeel van uw dag.

Op bijeenkomsten waarin pedagogiek en (jeugd)criminaliteit centraal staan, bijvoorbeeld van jeugdzorg, jongerenwerk, onderwijs, politie, gemeentes of justitie – heeft Ruwe Diamanten bewezen een zeer inspirerende toevoeging te zijn. Na het zien van de film leeft het onderwerp de rest van de dag, en hebben alle aanwezigen een betere voorstelling van het thema. Een catalysator voor het begrip van de doelgroep en een goede voeding voor gesprekken dus!

Kosten afhankelijk van groepsgrootte en voorbereidingstijd *

*Organisaties met kleine budgetten kunnen contact opnemen zodat er mogelijk een samenwerking kan worden gecoördineerd met een andere organisatie, of er een fonds of organisatie kan worden benaderd om bij te dragen aan de vertoning.

GEHEEL EVENEMENT

Filmvertoning met aansluitend
symposium op maat

Als u samen met ons een symposium wilt organiseren dan kunnen wij de sprekers, de locatie, lunch en een dagvoorzitter voorstellen. In overleg kunt u (delen van) het programma ook zelf organiseren.

Bel of e-mail vooral met uw wensen dan zorgen we er samen voor dat het programma optimaal bij uw organisatie aansluit.

Wij kennen in elk geval de allerbeste sprekers, die vanuit verschillende invalshoeken verdieping bij de film en bij het hoofdonderwerp ‘voorbeeldfiguren’ kunnen verschaffen. Dit zijn onderzoekers, experts uit de praktijk en personages uit de film. Ook de regisseur zelf (tevens criminoloog) kan ingaan op zijn motivatie om de film te maken, en op de maatschappelijke vraagstukken achter het hoofdthema; rolmodellen.

GEBRUIK ONDERSTAAND FORMULIER,
OF E-MAIL NAAR INFO@REDWIREMEDIA.NL